42 ACTUEEL
Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar:

AMATEURCONCERT WITTE KERKJE TERHEIJDEN – deel 1
In een volle zaal ging op 1 oktober de 33e editie van de reeks theeconcerten in het Witte Kerkje van start. Traditiegetrouw werd het seizoen geopend met een gratis te bezoeken amateurconcert. Het enthousiaste publiek kreeg een afwisselend programma te horen. Maar liefst 17 amateurmusici in 9 combinaties lieten zich van beste kant zien en horen. We waren erbij en u kunt nog eens nagenieten. Om alle deelnemende artiesten aan bod te kunnen laten komen hebben we er twee delen van gemaakt. Vanaf deze week deel 1; deel 2 volgt in een latere uitzending.

AmateurconcertAmateurconcertAmateurconcertAmateurconcert 

GEMEENTE ACTUEEL – oktober
Iedere maand komen een gast van het college van Burgemeester en Wethouders en een medewerker van de gemeente naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Hebt u een vraag die u graag zou willen stellen? Mail die vraag dan naar: en wie weet legt Riebert Verheugen uw vraag aan hem voor.

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.