• 42 Actueel
  • Afsluiting seizoen Scouting d’n Hartel
  • Muzikale lezing ToonArt
  • Jazz High Swallow 2017

 De Katholieke Huwelijksmoraal

42 ACTUEEL
Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar:

AFSLUITING SEIZOEN SCOUTING D’N HARTEL
Scouting D'n Hartel sloot op 8 juli het seizoen af met een spannende strijd op de Schans in Terheijden. Ze lieten zien hoe goed ze zijn in de verschillende scoutingtechnieken. Iedereen in het dorp was uitgedaagd om mee te komen doen. Een geweldige manier om ook andere kinderen te laten ervaren hoe leuk het is om samen aan de slag te zijn. Ook sommige ouders lieten zich niet onbetuigd, onder meer bij het boomstam zagen.

AFSLUITING SEIZOEN SCOUTING D’N HARTELAFSLUITING SEIZOEN SCOUTING D’N HARTEL

MUZIKALE LEZING TOONART
Eind mei organiseerde ToonArt een muzikale lezing in restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. René Bastiaanse nam ons mee in de geschiedenis van het Rijke Roomse leven in Brabant en in Hooge Zwaluwe in het bijzonder. Een fragment waarin René op humoristische wijze vertelde over de Katholieke Huwelijksmoraal wilden wij u niet onthouden en is nu te zien in onze uitzending. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het DUO M&M, met Marianne Wortel op altviool en Marianne Langenberg op piano.

MUZIKALE LEZING TOONARTMUZIKALE LEZING TOONART

JAZZ HIGH SWALLOW
Ook dit jaar organiseerde ToonArt weer het jaarlijkse jazzconcert. Ditmaal bij de molen Zeldenrust in Hooge Zwaluwe. Op deze prachtige locatie genoot het publiek van de jazzy klanken van saxofoniste Naomi Adriaansz, toetsenist / mondharmonicavirtuoos Tim Welvaars en zangeres Carrie Kok. Het was weer een feestje!

Jazz High Swallow

 

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.