42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

WOONBEURS
Iedereen kon zich op 27 januari uitgebreid laten informeren over het woningaanbod in de gemeente Drimmelen en alles wat komt kijken bij duurzaam, veilig en prettig wonen. 25 deelnemende organisaties presenteerden zich die middag. Er waren makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, hoveniers, de politie, brandweer, de gemeente, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven die zich richten op het energiezuinig en levensloopbestendig maken van de woning. Wij waren er voor u bij en maakten een impressie.

WoonbeursWoonbeurs

HANDBALTOERNOOI MADE
Handbalvereniging Made organiseerde eind december 2017 al weer voor de 25ste keer hun handbaltoernooi in de Amerhal in Made. Groep 5, 6, 7 en 8 van 3 lagere scholen, namelijk Den Duin, Stuifhoek en Lage Weide deden mee. In 2016 werden de meisjes van de Lage Weide Nederlands Kampioen. U heeft er vanwege Carnaval even op moeten wachten, maar nu staat het dan toch in onze uitzending.

HVM SchooltoernooiHVM Schooltoernooi

GEMEENTE ACTUEEL – februari
Deze maand zijn communicatieadviseur Anneke van Omme en wethouder Harry Bakker te gast in onze studio. Zij zullen ingaan op actuele onderwerpen die in onze gemeente spelen. Dat zijn deze maand onder andere Carnaval, de peuteropvang toeslag en Dorpsgericht Werken.

DORPSGERICHT WERKEN
Vanaf 21 februari de 2e aflevering van Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen.

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.