42 ACTUEEL
Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar:

GEMEENTE ACTUEEL – december
Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is wethouder Hans Kuijpers te gast in de uitzending. Hij zal onder meer vertellen over de afvalinzameling in onze gemeente, het alternatief plan voor de windmolens langs de A16 en het minimabeleid.
Ook schuift Lilian Lambrechts aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen. Zij zal onder meer ingaan op het Centrumplan Made en de Verbetering van de verkeersveiligheid.

MAESTRO MEETS PROMS
Fanfare Concordia presenteerde op 18 november een themaconcert: Maestro meets Proms. Dieuwke Stellinga, Ronald Kustermans en Mark de Bont kregen hun dirigentenvuurdoop en streden om de felbegeerde titel ‘Maestro van Hooge Zwaluwe’. Naast fanfare Concordia, onder leiding Erik Rozendom, trad ook opleidingsorkest Toettie op. Gastoptredens werden verzorgd door Classic Rock Coverband Prime en zangeres Eveline van Wijk. De impressie die we van deze avond maakten is vanaf deze week te zien.

MAESTRO MEETS PROMSMAESTRO MEETS PROMSMAESTRO MEETS PROMS

Omroep Drimmelen is digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd.