Vanaf zondag 2 april gaat Omroep Drimmelen het programma ‘Hits From The Heartland’ uitzenden.

Logo Hits From The Heartland

Dit is een 2-uur durend new country programma. De presentatie is in handen van Camille Janszen. De nieuwe country muziek onderscheidt zich van diverse andere muzieksoorten omdat de melodieën prettig in het gehoor liggen, de teksten over alledaagse, herkenbare thema's gaan en een breed publiek van jong tot oud aanspreken.

Hits From The Heartland heeft een groot aantal wekelijks terugkerende, herkenbare items op vaste tijden in het programma, zoals de 'Country Classic' en 'Nashville Now' met het allerlaatste nieuws uit de country hoofdstad. In 'Spotlight On' hoort u een mini special over een groep, zanger of zangeres. Aan het begin van het tweede uur wordt de nieuwe 'Mighty Roadroller' bekendgemaakt. Verder het item 'The Dutch Barn': eigentijdse countrymuziek van eigen bodem. Tenslotte een overzicht van de Billboard Country Airplay Top 10 gevolgd door de nummer 1 hit van de lijst. Als het programma voorbij is, bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de country muziek.
Hits From The Heartland is vanaf 1 april elke zondag te horen tussen 15:00 en 17:00 uur bij Omroep Drimmelen. U kunt Omroep Drimmelen beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream.


  Poetszorg.nl


- reclame -