Deze maand is de Oosterhoutse zanger Sjors de Jager de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Sjors de Jager

Sjors is 24 jaar en woont in Oosterhout. Hij is opgegroeid in Groot Ammers, vlakbij Gorinchem. Van jongs af aan maakte Sjors al muziek: drummen, gitaar en keyboard spelen. Rond 2010 begon hij te zingen en in 2011 had hij zijn eerste optreden als zanger in een feesttent in Groot Ammer. Sindsdien is hij gegroeid als zanger.

Sjors de Jager

Hij heeft aan meerdere talentenjachten mee gedaan in Rotterdam en omstreken, maar het meest trots is hij op zijn deelname aan ‘Typisch Talent’ in Den Bosch. In 2015 won hij dit en mocht toen tijdens het ‘Levenslied Den Bosch’ zingen en het jaar daarna het festival openen. Sjors werd daarna helaas ziek en was daarom even uit de running. Nu is de videoclip met zijn debuutsingel uit en daar is hij super trots op. Het lied ‘Zwevend op de wolken’ is geproduceerd en geschreven door Jurgen Kuppens en de clip is gemaakt door The ClipCompany. De singel is een krachtig, opzwepend en vrolijk nummer, met een ferme beat en een volks geluid. Met deze singel hoopt Sjors dat het hem gegund wordt om de muziekladder te bestijgen.

Meer informatie over ‘Sjors de Jager’ kunt u vinden via de website: https://www.facebook.com/sjorsdejagerzanger/?fref=ts


  Poetszorg.nl


- reclame -