Naast radio en televisie is ook de kabelkrant een onderdeel van Omroep Drimmelen. De kabelkrant is een van de grootste informatiebronnen in en rondom de gemeente Drimmelen waarop iedereen uit de regio GRATIS berichten mag plaatsen. Ingestuurde berichten moeten wel voldoen aan een aantal eisen: De Inhoud, lengte en onderwerp zijn van essentieel belang of er geplaatst wordt of niet. Het bericht mag bijvoorbeeld niet aanstootgevend, racistisch of pornografisch zijn en moet betrekking hebben op evenementen, gebeurtenissen of verenigingen in onze regio. Er mogen ook geen reclame-uitingen in voorkomen zoals het direct benoemen van bedrijven, producten of diensten. Indien mogelijk wordt het bericht hierop aangepast door ons redactie team. In sommige gevallen korten we het bericht ook in om de kabelkrant gemakkelijk leesbaar te houden. Kabelkrant uitzendingen vinden plaats wanneer er geen televisieprogramma's worden uitgezonden (ongeveer 14 uur per dag).

Berichten voor plaatsing kunnen, eventueel met foto, naar ons toegestuurd worden via het invulformulier op deze pagina of via email naar . De redactie beoordeeld altijd of het ingestuurde bericht geplaatst kan worden.

Uw reclame op de kabelkrant van Omroep Drimmelen?
Bent u een lokale ondernemer? Kijk hier voor de zeer aantrekkelijke reclametarieven voor de kabelkrant van Omroep Drimmelen. Omdat zo'n 60% van de inwoners van de gemeente Drimmelen aangeeft regelmatig te kijken naar onze kabelkrant, kan adverteren hierop een zeer efficiënte manier zijn om tegen een lage prijs bekendheid te geven aan uw onderneming of diensten/producten in onze regio.